1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КНП «БОЛГРАДСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА...

КНП «БОЛГРАДСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» ОТРИМАЛА ІНТЕГРОВАНІ СИСТЕМИ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕДАЧІ ЕНЕРГІЇ

Комунальне некомерційне підприємство «Болградська центральна районна лікарня» Болградської міської ради Одеської області за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства охорони здоров’я України отримала від Американської благодійної організації Direct Relief та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» інтегровані системи зберігання та передачі енергії у кількості 3 одиниць.

Вони забезпечують живленням об’єкт критичної інфраструктури – Болградську центральну районну лікарню, під час перебоїв електропостачання.

Завдяки цим приладам в умовах війни наша лікарня забезпечена неперервним живленням медичного обладнання та освітлення. До того ж, вони можуть зберігати енергію для використання у випадку перебоїв у електропостачанні.

Висловлюємо щиру вдячність Американській благодійній організації @DirectRelief, Міністерству цифрової трансформації України @mintsyfra.official, Міністерству охорони здоров’я України та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» @charityfund_pyvovarov за надання систем зберігання енергії!

За інформацією КНП «Болградська центральна районна лікарня» Болградської міської ради