1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД:ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ ТРАДИЦІЙНОГО...

НОВИНИ ГРОМАД:ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ ТРАДИЦІЙНОГО КОНКУРСУ З БЛАГОУСТРОЮ «МОЄ УЛЮБЛЕНЕ МІСТО»

У минулу п’ятницю комісія на чолі з секретарем Болградської міської ради Вірою Ніколаєнко визначалася з переможцями вже 13-го конкурсу з благоустрою «Моє улюблене місто», що проводиться напередодні Дня заснування Болграда.

Члени комісії детально розглянули усі 11 заявок, що в цьому році надійшли на конкурс. Примітно, що до участі в ньому вперше приєдналися деякі освітні заклади міста. Тобто, змагання з благоустрою не тільки живі, а й розширюються.

Нагадаємо, переможців визначають у п’яти номінаціях:

«Кращий будинок приватного сектору міста Болграда»,

«Кращий двір загального користування багатоквартирних житлових будинків міста Болграда»,

«Найкраща квартальна територія приватного сектору міста Болграда»,

«Найкраща дитяча та/або спортивна площа міста Болграда»,

«Найкращий благоустрій об’єкта підприємницької діяльності, підприємств, організацій та установ міста Болграда».

Критерії оцінювання: творчий підхід до благоустрою та озеленення, наявність доглянутих зелених насаджень, квітників, елементів благоустрою (альтанки, лавки тощо), таблички з номером будинку, очищення та побілка бордюрів, відсутність випадкового сміття, наявність справних урн.

Мета конкурсу – виявлення зразкових дворів загального користування багатоквартирних та особистих житлових будинків, а також активізації мешканців Болграда до благоустрою та озеленення належних їм територій.

Додамо, що переможців та призерів конкурсу «Моє улюблене місто» -2024 буде названо на урочистому заході з нагоди Дня заснування Болграда 25 серпня. Їх буде нагороджено сертифікатами з врученням пам’ятного знаку тієї чи іншої номінації, а також грошовими преміями, які можна використати на покращення об’єкта.

За інформацією Болградської міської ради