1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

АПАРАТНА НАРАДА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

13 серпня 2024 року, під керівництвом голови Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, відбулась щотижнева апаратна нарада. На нараді були присутні заступники голови та керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Про стан виконавської дисципліни та хід виконання актів і доручень Президента України в структурних підрозділах районної державної адміністрації протягом 7 місяців 2024 року доповіла в.о. начальника відділу документообігу та контролю апарату районної державної (військової) адміністрації Олеся Рижова.

Вона зазначила, що протягом 7 місяців 2024 року підготовлено та видано 127 розпоряджень голови райдержадміністрації з основної діяльності.

Також видано 32 розпорядження голови райдержадміністрації, 65 наказів керівника апарату райдержадміністрації з кадрових питань.

Відділом документообігу та контролю апарату райдержадміністрації за 7 місяців 2024 року зареєстровано 1954 вхідних документів, з них контрольних – 631, крім того: запитів на публічну інформацію – 7, письмових звернень громадян – 65, звернення на Урядову «гарячу лінію» – 278.

У звітному періоді структурні підрозділи райдержадміністрації отримали й опрацювали 1043 контрольних документа. Проведено 23 апаратні наради при голові райдержадміністрації, на яких розглянуто 51 заплановане питання.

Також на апаратних нарадах заслухано звіти Василівського, Болградського, Павлівського, Тарутинського, Кубейського, Городненського міськсільголів про стан роботи зі зверненнями громадян у виконкомах відповідних міських, сільських та селищних рад.

Про стан виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад Болградського району за липень 2024 року доповів начальник відділу фінансів районної державної (військової) адміністрації Павло Синельников.

До місцевих бюджетів об’єднаних територіальних громад Болградського району за липень 2024 року (без урахування трансфертів) надійшло 80 166,0 тис. грн., виконання становить 114,0%. Виконали доходну частину місцевих бюджетів за липень 2024 року 7 громад району.

Основні планові надходження до місцевих бюджетів громад Болградського району у липні 2024 року мають наступні показники:

– ПДФО виконання на 128,8%;

– Плата за землю виконана на 133,9%;

– Єдиний податок виконано на 81,3%;

– Акцизний податок виконано на 102,8%;

– Плата за нерухоме майно виконано на 111,0%;

– Інші податкові та неподаткові надходження виконанні на 85,7%.

У завершенні наради Михайло Володимирович надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації.