1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У ПАВЛІВСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У ПАВЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ ПЕРЕВІРКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НА ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

У 2024/2025 навчальному році пріоритетними залишаються питання створення безпечного середовища в закладі освіти, забезпечення комфортних умов для учасників освітнього процесу й поліпшення якості діяльності закладів освіти та збереження життя і здоров’я учнів, працівників, вихованців.

Комісією в складі першого заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Козбура В.П., начальника відділу освіти, молоді, спорту та гуманітарних питань Козловської Ю.В., в.о. начальника відділу освіти, культури та спорту Болградської районної державної (військової) адміністрації Ведь Т.П., начальника відділу інфраструктури, містобудування та архітектур, житлово-комунального господарства, екології Радулова А.І., начальника відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, підполковника служби ЦЗ Гуцана О.О., в.о. начальника Болградського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Радулової О.М., фельдшера санітарного відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Болградського районного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Голобородової В.Ф., старшого інспектора ЮПСП Болградського РВП ГУНП в Одеській області, майора поліції Урсатій Л.І. 9 серпня 2024 року здійснено перевірку готовності закладів освіти Павлівської громади до роботи в новому навчальному році та проходження осінньо-зимового періоду 2024-2025 н.р. в умовах дії воєнного стану.

📌Членами комісії відзначено, що в усіх закладах освіти за рахунок місцевого бюджету проведено поточний ремонт приміщень, класних кімнат, навчальних та методичних кабінетів, коридорів, їдалень, туалетів та інших шкільних приміщень завдяки сумлінній роботі керівників, трудових колективів за підтримки сільської ради. Крім того в Павлівському ОЗО-ліцеї здійснено укладання тротуарної плитки на подвір’ї закладу, капітальний ремонт кабінету інформатики, заміна вхідних дверей. В Долинівській гімназії проведено ремонт підлоги в двух навчальних кабінетах. У Вознесенському Першому ліцеї відремонтовано роздягальні та медичний кабінет. Останніми роками зберігається тенденція суттєвого осучаснення стану пришкільних територій. Заклади освіти громади мають необхідний мінімум спортивних споруд, обладнання та інвентарю для виконання навчальної програми з фізичної культури.

📌Комісія відзначила, що всі заклади освіти належно підготувалися до нового 2024/2025 навчального року. Незначні недоліки, на які звернули увагу члени комісії, будуть усунені до початку освітнього процесу.

и ещё 4

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

22