1. /
  2. Новини
  3. /
  4. З КЕРІВНИКАМИ ПІДПРИЄМСТВ РАЙОНУ...

З КЕРІВНИКАМИ ПІДПРИЄМСТВ РАЙОНУ ОБГОВОРЕНО ВИКОНАННЯ ПЛАНУ МОБІЛІЗАЦІЇ ТРАНСПОРТНИХ РЕСУРСІВ

Сьогодні голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з начальником Болградського РТЦК Анатолієм Кушніром, начальником відділу прикордонної служби «Болград» 17 прикордонного загону ДПСУ ім. О.Жуковського Олегом Кібель провели робочі зустрічі з головами громад та керівниками підприємств приватної форми власності, які здійснюють свою діяльність на території Криничненської, Василівської, Болградської, Кубейської та Городненської територіальних громад. Основними питаннями зустрічі стали проведення заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території Болградського району.

З метою гарантованого доукомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань мобілізаційними ресурсами з керівниками підприємств було обговорено виконання плану залучення транспорту для потреб ЗСУ та спільний алгоритм дій РТЦК та СП з органами місцевого самоврядування, районної військової адміністрації та підприємствами приватної форми щодо виконання визначених завдань.

Начальник Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко наголосив усім присутнім про необхідність всебічної підтримки роботи Болградського РТЦК та СП щодо оповіщення і своєчасного прибуття військовозобов’язаних та безумовному виконання територіальними громадами законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

Крім того, розглянута організація взаємодії територіальних громад Болградського району з відділами прикордонної служби ДПСУ.

За результатами наради учасникам надані конкретні завдання та доручення щодо виконання плану залучення транспорту для потреб ЗСУ.

Начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко подякував міським та сільським радам за надання субвенції з місцевих бюджетів на підтримку ЗСУ.