1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН ОДИН З...

БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН ОДИН З КРАЩИХ В ОБЛАСТІ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЗОРОСТІ ТА РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

Сьогодні, 22 серпня, під головуванням першого заступника голови Одеської обласної військової адміністрації Олександра Харлова та заступника начальника Одеської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергія Кропиви відбулось засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській області.

У засіданнях робочої групи з моменту створення беруть участь керівники органів виконавчої влади, правоохоронних органів, громадських організацій та голови територіальних громад.

Від Болградської РВА в засіданні групи взяли участь голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Павло Синельников, спеціалісти відповідних підрозділів Болградської РВА та голови громад району.

Як зазначив заступник начальника Одеської ОВА Сергій Кропива, у фокусі роботи робочої групи проєкти, які реалізуються в районах та громадах за кошти державного та місцевих бюджетів.

На початку засідання він подякував керівникам 4 районів, у тому числі Болградському, за проведену роботу із забезпечення прозорості та раціонального використання бюджетних коштів. Протягом останніх двох місяців в громадах Болградського району не виявлено жодного тендеру, який би викликав сумніви щодо доцільності, або у вартості яких могли бути ознаки завищення цін.

Основну увагу на засіданні було приділено обговоренню питань щодо проведення деяких публічних закупівель територіальними громадами. Керівникам громад були надані доручення та зауваження.

Нагадаємо, що робочу групу «Прозорість і підзвітність» в Одеській області було створено з метою здійснення контролю за видатками усіх бюджетів регіону. Головне завдання робочої групи – побудувати систему так, щоб усі процеси, які відбуваються, були повністю прозорими. Це важлива умова довіри людей та запорука співпраці з міжнародними партнерами.

и ещё 4

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

1818