1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В МІСТІ БОЛГРАД ВІДКРИТО...

В МІСТІ БОЛГРАД ВІДКРИТО АУДІОВІЗУАЛЬНИЙ ПРОСТІР В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ

Фахівці відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради спільно з сектором інвестицій та міжнародних відносин розпочали реалізацію проєкту «Кіно Болград» – створення безперешкодного аудіовізуального простору для мешканців Болградської громади з урахуванням потреб мало мобільних груп населення та осіб з інвалідністю.

Автором проєкту став головний спеціаліст сектору інвестицій та міжнародних відносин Болградської міської ради Серафим Савченко.

Перший день почали із кінопоказу фільму про війну “20 днів у Маріуполі”.

Люди різного віку, які прагнуть до культури, до інтелектуальної розмови, розвитку і просто відпочинку у кіно можуть приєднатись до живої дискусії зі спікерами.

28 серпня о 18:00 поговоримо про нашу Бессарабську культурну спадщину, про національну мову та звичаї.

29 серпня о 18:00 поговоримо про нову Україну про осмислення історії, імперського минулого та нашу унікальність.

Нагадаємо, що грантові 500 тисяч гривень направлені на навчання відповідних спеціалістів, виготовлення логотипів проєкту, участь фахівців у практичних заняттях та облаштування аудіовізуального простору у глядацькій залі другого корпусу Центру культури та дозвілля, який розташований у Болграді по вулиці Інзовська, 170. Всього до міжнародного проєкту за програмою «Спадщина. Простір для роботи» потрапили 30 команд з усієї України.