1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РІЙ «СОКОЛИ» АРЦИЗЬКОГО ЛІЦЕЮ...

РІЙ «СОКОЛИ» АРЦИЗЬКОГО ЛІЦЕЮ №5 ДОСЯГЛИ ХОРОШИХ РЕЗУЛЬТАТІВ У ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНІЙ ГРІ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

На початку липня сонячне Закарпаття приймало учасників ІІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура»-2024: Карпатська Січ», учасником якого у старшій віковій групі був рій «Соколи» Арцизького ліцею №5 з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради Болградського району.

9 днів напруженої боротьби на дистанціях змагань та конкурсів, а у вільний час – участь у семінарах ройових, виховників та керівників роїв, ватри (тематичні диспути, розважальні вечори-дискотеки, ройові вогники, демонстрація відеофільмів), гутірки (тематичні виховні та пізнавальні бесіди, семінари, зустрічі з видатними та цікавими людьми, в т.ч. учасниками війни України проти рф інше), спортивні ігри та багато інших цікавих заходів.

Наші «Соколи» досягли хороших результатів – відзначені Грамотами, Дипломами Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, а виховники отримали сертифікати про закінчення «Школи виховників джур».

Вітаємо! Молодці!

Щира вдячність за підготовку вихованців до фіналу керівникам рою Ступаковій Валентині Яківні, Степаненко Олександру Анатолійовичу! Так тримати!

За інформацією Департаменту освіти і науки Одеської ОДА