1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ ЦДЮТ ОБЛАШТУВАЛИ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ ЦДЮТ ОБЛАШТУВАЛИ НАЙПРОСТІШЕ УКРИТТЯ

Сьогодні перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан спільно з в.о. начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Болградської РВА Тетяною Ведь, заступником начальника управління – начальник відділу ЗНС Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Оксаною Безушенко, начальником відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Болградської РВА Сергієм Забугою провели обстеження укриття в Болградському центрі дитячої та юнацької творчості Болградської міської ради, в якому завершено ремонт та облаштування.

Ремонтні роботи були проведені за півтора місяці та завершені ще в середині червня. Згідно з тендерною документацією, вони обійшлись бюджету Болградської громади в 1 467 256 гривень. Працівники Центру долучились до створення патріотичного інтер’єру укриття, що проходило під гаслом: «Турбуємося про дітей – будуємо майбутнє».

Загалом укриття складається з двох приміщень та туалету і розраховано на 45 осіб, що достатньо для того, щоб працювати у повному обсязі та надавати позашкільну освіту юним здобувачам. В обох приміщеннях педагоги закладу завершили два творчих проєкти.

Обстеження проведено з метою введення в експлуатацію, як найпростіше укриття для захисту дітей та працівників закладу. Відповідний акт готовності до експлуатації підписаний комісією.