1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БАТЬКО ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА З...

БАТЬКО ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА З БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПЕРЕДАВ ВЛАСНУ АВТІВКУ ГВАРДІЙЦЯМ ОДЕЩИНИ

Батько загиблого гвардійця 11 бригади ім. М. Грушевського молодшого сержанта Євгена Бончева Микола Зіновійович передав власний автомобіль на потреби бригади. Його вчинок свідчить про велику шану та жертовність до рішення своїх синів піти захищати рідну землю.

«Я пишаюсь подвигами синів. За те, що вони зробили для країни. Вони пішли добровольцями на фронт та віддали найцінніше для майбутнього українських дітей – своє життя. Я передаю автівку 11 бригаді ім. М. Грушевського Національної гвардії України, щоб таким чином принести ще користь Силам оборони України. Памʼять про синів, як про Героїв житиме вічно», – поділився батько гвардійця Микола Зіновійович.

На жаль, батько втратив обох синів — в лютому 2023 року Ігоря (проходив службу в Збройних силах України), в серпні 2023 року Євгена. Обидва захисники героїчно та сумлінно виконували бойові завдання на сході та півдні країни, очищаючи нашу землю від непотребу, захищаючи рідні сім’ї та великий український народ.

Вічна вдячність та пам’ять героям, які поклали власне життя заради неньки України!

Кожен з воїнів був особливим, із власними мріями, прагненнями і планами на майбутнє. Проте вони віддали своє життя, щоб захистити нашу державу від небезпеки, ставши справжніми героями.