1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ УЧНІ, ПЕДАГОГИ, БАТЬКИ!

ШАНОВНІ УЧНІ, ПЕДАГОГИ, БАТЬКИ!

Щиро вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!

З новим навчальним роком, який Україна вже втретє поспіль розпочинає у воєнний час. Ми розпочинаємо його з надією на краще мирне життя. І незважаючи на незаплановані перерви в укриттях під час повітряних тривог, буде найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта. Свої двері відкриють школи та омріяні навчальні заклади, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Бажаю першокласникам, щоб сьогоднішній день запам’ятався як день, що відкриє новий світ знань та мрій.

Майбутнім випускникам зичу плідно провести цей навчальний рік, який зараз здається дуже довгим, але пролетить дуже непомітно. Зробіть все, щоб ваші батьки та вчителі пишались вами.

Особлива подяка педагогам, які щодня віддають дітям часточку своєї душі, навчають та відкривають для них новий світ можливостей.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України.

Дякую всім, хто долучається до виховання та навчання підростаючого покоління. Бажаю витримати всі навантаження. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра. Ми всі зобов’язані виховати наших дітей ще розумнішими, ще патріотичнішими, ще кращими.

Зі святом! З Днем знань! Успіхів у новому навчальному році!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації

Михайло ШАРАФАНЕНКО