1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ...

НОВИНИ ГРОМАД: КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

В незвичному форматі пройшла заключна частина «Педагогічних зустрічей» в Теплицькій сільській раді.

На зміну традиційній конференції відділ освіти, молоді та спорту ініціював проведення відкритої наради у формі Панельної дискусії за участю директорів закладів дошкільної та загальної середньої освіти с запрошенням Теплицького сільського голови Івана Леонтьєва, старост: Любові Чечоткіної, Олени Глуган, Юрія Галкіна, Анастасії Ліцкан,представників депутатського корпусу Анатолія Бойчука, Ольги Пашук, Валентини Оліферчук та депутатки Болградської районної ради Христини Сараїн.

Час вимагає змін в роботі не тільки педагогів, але й засновників закладів освіти громади. За роки існування громади освітяни та їх засновники вирішили підвести підсумки спільної роботи, визначити свої помилки та окреслити пріоритетні напрямки роботи в цьому навчальному році, намітити цілі на подальшу роботу.

Одним з головних питань, яке було розглянуто на дискусії – це реформування профільної освіти, створення мережі закладів загальної середньої освіти на території Теплицької сільської ради. Дискусія пройшла в демократичному дусі. Кожен зі сторін мав змогу довести свою думку до присутніх.

Також з учасниками Панельної дискусії було проведено тренінг «Розпочинаємо новий навчальний рік. Нормативно – правові засади у сфері освіти».

За інформацією Теплицької сільської ради

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться