1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРИВІТАЛИ...

КЕРІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРИВІТАЛИ УЧНІВ ЗІ СВЯТОМ ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

Сьогодні в усіх школах на урочистих лінійках лунають “перші дзвоники”, які сповіщають про початок нового навчального року. Для першокласників, які переступили поріг школи, розпочинається цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

В черговий раз 154 заклади освіти Болградщини гостинно відчиняють для 945 – ти першокласників свої двері і запросили у просторі й затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань. З нового навчального року 133 заклади освіти будуть працювати в очному режимі де навчатимуться 14 727 учнів та 21 заклад – дистанційно, в яких здобувають освіту 922 вихованців.

Керівництво Болградської районної державної (військової) адміністрації привітали діточок з новим 2024 – 2025 навчальним роком та взяло участь у святкових заходах.

Очільник району Михайло Шарафаненко завітав до опорного закладу освіти «Болградський ліцей» Болградської міської ради та звертаючись до педагогічного колективу, учнів та їхніх батьків привітав усіх зі святом та побажав, щоб цей навчальний рік був багатим на нові ідеї, цікаві проєкти й успішні результати.

Перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан взяв участь в урочистій лінійці ОЗ “Болградська гімназія ім. Г.С.Раковського”. Вітаючи присутніх зі святом першого дзвоника він зазначив, що у цей складний час ми маємо пам’ятати: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра. Ми всі зобов’язані виховати наших дітей ще розумнішими, ще патріотичнішими, ще кращими.

Під час святкового заходу кращим школярам та вчителям були вручені грамоти за досягнуті успіхи у роботі та навчанні.

Хвилиною мовчання всі вшановують пам’ять загиблих під час військової російської агресії. На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Дякуючі нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти відвідували українську школу та здобували українську освіту.