1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ: ПІДГОТОВКА...

ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ: ПІДГОТОВКА ДО ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

04 вересня 2024 року перший заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан спільно з заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим та в.о. начальника відділу фінансів Болградської РВА Мариною Камбур провів нараду з питань підготовки відповідного матеріалу до засідання робочої групи Прозорість та підзвітність в Болградському районі.

На початку засідання присутні обговорили зауваження, які були виявлені під час останнього засідання робочої групи та розглянули пояснення надані громадам щодо доцільності закупівель, які вони проводять.

Зазначимо, що на останньому засіданні особливу увагу було приділено закупівлям в Арцизькій, Бородінській та Болградській громадах, які викликали сумніви.

Крім того, учасники наради проаналізували перелік тендерних пропозицій громад через систему ProZorro, які проведені на цьому тижні. Представники відділу фінансів Болградської РВА підготували необхідний перелік документів на розгляд робочої групи Прозорісь та підзвітність в Болградському районі.