1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ: В...

ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ: В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА СУМУ ПОНАД 11 МЛН ГРИВЕНЬ

Цього тижня територіальні громади Болградщини оголосили 12 тендерних пропозиції через систему ProZorro на суму 11001 тис. грн. проведених в Болградській, Бородінській, Городненській, Кубейській, Криничненській та Арцизькій громадах району.

З метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів, недопущення корупційних проявів відбулося чергове засідання робочої групи, під час якого перший заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан спільно з заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим та в.о. начальника відділу фінансів Болградської РВА Мариною Камбур проаналізували стан проведення публічних закупівель громадами району за період з 28.08.-04.09.2024 року.

Основними замовниками закупівель цього тижня стали відділи освіти, молоді та спорту громад району.

Предметом закупівлі виступають реконструкція очисних каналізаційних споруд, капітальний ремонт харчоблоку, перевезення мобілізаційних ресурсів, будівельні роботи, купівля офісної меблі, фарби, багатофункціональних пристроїв, роторної косарки та послуги перевірки приладів обліку газу.

Особливу увагу було приділено закупівлям, які викликали сумніви щодо їх доцільності у Болградській та Бородінській громадах.

За підсумками засідання було прийнято ряд рішень та рекомендацій, важливих для громад району. Болградська РВА продовжує працювати у напрямку аналізу бюджетних витрат на предмет їх доцільності.