1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ЗАХИСНИКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!...

ШАНОВНІ ЗАХИСНИКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ! ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РАЙОНУ!

День захисників і захисниць – передусім, це свято тих, завдяки кому ми зберігаємо незалежність, маємо змогу жити повсякденним життям – працювати, творити, відпочивати, виховувати дітей.

У цей день ми вшановуємо сучасних захисників і захисниць України та українських героїв різних епох. Сучасні воїни примножують і розвивають тисячолітні українські військові традиції. Дякуємо всім, хто боронить нашу незалежність.

Війна формує та гартує українську націю. Звитягою, винахідливістю та самовідданістю нинішні захисники і захисниці завоювали найвищий рівень довіри в українців. Цим ми викликаємо повагу і в світі.

Маємо забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших оборонців і наближало перемогу.

Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям.

Бажаю міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою. Мирного неба над головою всім нам.

Слава Україні!

Героям слава!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло Шарафаненко