1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НА ДІЛЯНКАХ ДОРОГИ БОЛГРАД-КУБЕЙ-АРЦИЗ...

НА ДІЛЯНКАХ ДОРОГИ БОЛГРАД-КУБЕЙ-АРЦИЗ ПЛАНУЮТЬ ПРОВЕСТИ РЕМОНТНІ РОБОТИ

Протягом останніх декількох років до Болградської районної державної (військової) адміністрації надходили чисельні звернення від мешканців Болградського району, депутатські звернення та звернення Кубейської сільської ради про аварійний стан дороги загального користування державного значення Т-16-08 Болград-Кубей-Арциз, яку обслуговує Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Враховуючи критичний стан зазначеної дороги, з метою вирішення проблемного питання, для визначення стану зазначеної автомобільної дороги, комісією у складі представників Болградської райдержадміністрації та Служби відновлення та підрядної організації було виконано обстеження критичних ділянок автодороги, за результатами якого було складено акт дефектів з обсягами робіт та визначена орієнтовна вартість аварійних робіт.

За результатами обстеження обласним бюджетом передбачено кошти у розмірі 17 500 тис. грн. на експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-08 Болград-Кубей-Арциз, на ділянці км 10+000 – км 19+300 (від с. Залізничне до с. Кубей).

Одержувачем коштів визначено Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Ремонтні роботи автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-08 Болград-Кубей-Арциз, на ділянці від с. Залізничне до с. Кубей буде розпочато після визначення підрядної організації та проведені за рахунок коштів обласного бюджету, в рамках експлуатаційного утримання.

Болградська районна державна адміністрація і наділі буде сприяти у вирішенні нагальних проблем громад району.

Фото: інтернет – видання Махала