1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ НЕЧУЮЧИХ...

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ НЕЧУЮЧИХ ЛЮДЕЙ, 29 ВЕРЕСНЯ, ПРИВАТБАНК ЗАПУСТИВ СЕРВІС ВІДЕОКОНСУЛЬТАЦІЙ УКРАЇНСЬКОЮ ЖЕСТОВОЮ МОВОЮ У ПРИВАТ24

Це рішення є унікальним для банківських застосунків в Україні, оскільки розроблене фахівцями ПриватБанку та дозволяє клієнтам, які спілкуються жестовою мовою, отримувати консультації безпосередньо від фахівців банку без посередників.

За перші 2 тестові дні роботи сервісу ми отримали 18 звернень – це 18 перших діалогів жестовою мовою для наших фахівчинь і 18 щасливих клієнтів.

Отримати послугу дуже просто: необхідно зайти в мобільний застосунок Приват24, вгорі праворуч на екрані увійти в розділ «Комунікації» (значок навушників) і обрати розділ «Консультація жестовою мовою».

За статистикою, до лютого 2022 року в Україні налічувалось понад 2 мільйони людей з порушеннями слуху різного ступеня; з них приблизно для 230 тисяч основним або одним з основних способів комунікації є жестова мова. Ми ставимо клієнтів і їх потреби у центр всього, що ми робимо.

У рамках своєї Стратегії безбар’єрності ПриватБанк і надалі продовжуватиме робити крок за кроком на шляху змін до інклюзивного середовища як в цифровому просторі, так і в реальному вимірі.

Беремо і долаємо бар’єри для безмежних можливостей 💚