1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ: РОБОЧОЮ...

ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ: РОБОЧОЮ ГРУПОЮ ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ НА СУМУ 17186,6 ТИС. ГРН

Цього тижня територіальні громади Болградщини оголосили 20 тендерних пропозицій через систему ProZorro на суму 17186,6 тис. грн. – в Болградській, Криничненській, Кубейській, Павлівській, Тарутинській, Теплицькій та Арцизькій громадах й медичних закладах району.

З метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів, недопущення корупційних проявів відбулось чергове засідання робочої групи, під час якого голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з заступниками голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом та Олександром Іордановим, начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим та представником Болградської окружної прокуратури Ольгою Карапіря проаналізували стан проведення публічних закупівель громадами району за період з 25 вересня по 02 жовтня 2024 року.

Проаналізувавши закупівлі, які оголошені в закладах охорони здоров’я, члени комісії дійшли висновку, що вони спрямовані на організацію надання медичної допомоги та проведення інших заходів щодо організації надання закладами охорони здоров’я медичної допомоги відповідно до стандартів у сфері охорони здоров’я.

Що стосується тендерів оголошених громадами району, то на цьому тижні проводяться в Арцизькій ОТГ – пʼять закупівель на суму 1866,7 тис. грн.., Болградській ОТГ – чотири закупівлі на суму 8208,5 тис. грн., Криничненській ОТГ – один тендер на суму 4997 тис. грн., Павлівській ОТГ – один тендер на суму 78,83 тис. грн., Тарутинській ОТГ – чотири тендери на суму 1325,9 тис. грн., Теплицькій ОТГ – два тендери на суму 250,25 тис. грн.

Особливу увагу було приділено закупівлям у Болградській – 4 тендери та 1 в Криничненській громадах по проведенню яких виникли запитання.

За підсумками засідання, громадам, в яких виявлено зауваження, надано доручення представити обґрунтування доцільності проведених закупівель та надати необхідні документи.

Керівництво району тримає на постійному контролі доцільність та ефективність використання бюджетних коштів при здійсненні публічних закупівель.

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться