1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА АРЦИЗЬКОГО БОКСЕРА...

ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА АРЦИЗЬКОГО БОКСЕРА ВІКТОРА КАЧО

5 жовтня в Одесі відбулася зустріч юніорських збірних команд Одеси та Миколаєва.

В складі одеської команди у ваговій категорії до 60 кг Арцизьку громаду представляв Качо Віктор.

Його підготовка до цього поєдинку була максимально відповідальною, і саме завдяки цьому він впевнено здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

«Вітя підійшов до підготовки дуже серйозно, реалістично оцінив свій рівень та впевнено провів поєдинок», – зазначив тренер-вихователь відділення боксу Арцизської ДЮСШ Владислав Лозанюк.

Ця перемога була особливо важливою для спортсмена, адже після недавніх обласних змагань залишалися відкритими деякі питання щодо його потенціалу та можливостей у майбутньому, а також місця у складі юніорської збірної Одеської області.

«Сьогоднішній переконливий виступ Віктора дає надію, що в разі виділення Міністерством молоді та спорту додаткових місць для регіональних збірних у деяких вагових категоріях, Вітя має всі шанси поїхати на чемпіонат України», – підкреслив Владислав Михайлович.

Тренер також додав: «У Віктора великий потенціал, гарні фізичні дані та психологічні особливості. Я впевнений, що у нього може бути яскраве спортивне майбутнє. Він демонструє стабільні результати, амбіційний та, без сумніву, ще неодноразово порадує арцизьких вболівальників боксу».

Таким чином, перемога на сьогоднішньому поєдинку стала важливою сходинкою для Віктора на шляху до всеукраїнських досягнень, а його подальші виступи будуть уважно спостерігатися як тренерами, так і вболівальниками.