1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ ПЕРШИЙ ОСОБИСТО-КОМАНДНИЙ ТУРНІР З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛОГО ВОЇНА ЗСУ

У селі Делень, відбувся перший особисто-командний турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті загиблого воїна ЗСУ Миколи Панайотова. Ця подія зібрала юних спортсменів та їхніх прихильників, ставши яскравим видовищем для всіх присутніх.

Турнір вирізнявся напруженими поєдинками та високим рівнем боротьби. Діти показали свою майстерність і волю до перемоги, що змусило глядачів постійно бути в напрузі.

За підсумками змагань, найкращі юні борці отримали заслужені призи та грошову винагороду, що стало гарним стимулом для їх подальшого розвитку в спорті.

Особливо зворушливим моментом стало присутність на турнірі батьків загиблого воїна Миколи Панайотова, в честь якого був організований цей захід.

Вони подякували організаторам та учасникам, зазначивши, що цей турнір приніс радість і гордість не тільки їм, але й усім, хто долучився до події.

Окрему подяку організатори висловили Миколі Семеновичу Стоянову, який не лише допоміг у проведенні турніру, але й доклав чимало зусиль для підготовки своїх вихованців. Завдяки його роботі команда показала відмінні результати та здобула перше місце у командному заліку.

Захід об’єднав місцевих жителів та всіх небайдужих, хто відгукнувся і допоміг провести турнір на високому рівні.

Сподіваємося, що цей захід стане традиційним і щороку буде нагадувати про силу волі, мужність та спорт, даруючи радість новим поколінням борців.

За інформацією Арцизької міської ради

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

11