1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗБІРНА КОМАНДА...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗБІРНА КОМАНДА ТЕПЛИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ОБЛАСНИХ СПОРТИВНИХ ІГРАХ “РУХАЙСЯ ДО ПЕРЕМОГИ” НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Доросла збірна команда Теплицької сільської ради вперше взяла участь у обласних спортивних іграх “Рухайся до Перемоги” на підтримку Збройних сил України серед територіальних громад області в трьох видах змагань: більярду, настільному тенісу та дартцу.

Змагання проходили в Авангардівській громаді. Результат був приємною несподіванкою навіть для самих спортсменів Теплицької сільської ради: третє місце з дартсу серед чоловіків, шосте з більярду і дев’яте з настільного тенісу серед жінок .

Дуже гарний результат, як для початківців! Вітаємо нашу збірну та сподіваємось на удачу 19 жовтня, адже наша чоловіча збірна з волейболу поїде на обласні фінальні змагання в м. Одесу.

Участь у змаганнях такого рівня стала можливою завдяки підтримці сільського голови Івана Леонтьєва та депутатського корпусу Теплицької сільської ради.

Вболіваймо за своїх! Дякуємо Одеській територіальній організації ВФСТ ” Колос”за гарну організацію змагань та смачну козацьку кашу, якою авангардівці пригощали учасників змагань.

За інформацією Теплицької сільської ради

и ещё 2

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться