1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ОБЛАСНИЙ МІНІ-ФУТБОЛЬНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ОБЛАСНИЙ МІНІ-ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР «ЗОЛОТА ОСІНЬ-2024»

10 жовтня на спортивному майданчику Арцизького ліцею №5 відбувся традиційний обласний міні-футбольний турнір «Золота осінь-2024» серед дівчат 2010-2012 р.н. та 2013 та молодші.

У цьому турнірі взяли участь команди з півдня Одеської області Бессарабії: Михайлівський ліцей Саратської ДЮСШ, Арцизька ДЮСШ-АМК, СК «Миколаївка» Бородинська ДЮСШ, Арцизька ДЮСШ-АМК-2, «Трояночка» с.Старі Трояни Суворівської ОТГ та ДЮСШ м.Кілія, за підтримкою Одеської обласної футбольної асоціації.

Всі ігри пройшли у впертій боротьбі, команди показали гарний комбінаційний міні-футбол, боротьба йшла на кожній ділянці майданчика.

В результаті наполегливих ігор переможцем турніру «Золота осінь-2024» серед дівчат 2010-2012 р.н. стала команда Михайлівський ліцей Саратської ДЮСШ (тренера Гарбар Сергій та Запорожан Олександр), друге місце – «Трояночка» с.Старі Трояни Суворівської ОТГ (Славов Афанасій), на третьому – Арцизька ДЮСШ-АМК (тренер Мігов Віталій), далі СК «Миколаївка» Бородинська ДЮСШ (тренер Сєріков Юрій) та ДЮСШ м.Кілія (Бурьян Дмитро).

В результаті наполегливих ігор переможцем «Золота осінь-2024» серед дівчат 2013 та молодші стала команда СК «Миколаївка» Бородинська ДЮСШ (тренер Сєріков Юрій), друге місце – Арцизька ДЮСШ-АМК (тренер Мігов Віталій), на третьому – Арцизька ДЮСШ-АМК-2 (тренер Мігов Віталій).

На церемонії нагородження, Мігов Віталій, подякувавши усім учасникам турніру, побажав підвищення спортивної майстерності та гідно захищали честь області на всеукраїнських змаганнях.

Команди призери були нагороджені Кубками, медалями, грамотами, а найкращі гравці у командах індивідуальними призами та грамотами.

Висловлюємо щиру подяку Одеської обласної футбольної асоціації та голові жіночого комітету Одеської обласної футбольної асоціації Олені Яковлевій за розвиток та підтримку міні-футболу серед дівчат на Бессарабії.

Оргкомітет висловлює величезну Подяку усім тренерам, які привезли команди на змагання, в цей важкий час. Людям, які допомогли у фінансуванні своїх команд для участі у турнірі. Одеській обласній футбольної асоціації за допомогу у придбанні нагородного матеріалу.

За інформацією Арцизької міської ради.