1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ З ПІДГОТОВКИ ОБЛАСТІ ДО РОБОТИ В ЗИМОВИХ УМОВАХ

Сьогодні в режимі відео-конференції у м. Ізмаїл пройшло засідання регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери області до роботи в зимових умовах 2024-2025 років Одеської ОВА.

Від Болградського району у заході взяли участь голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, заступники голови Болградської РВА Валерій Єребакан і Олександр Іорданов та керівники структурних  підрозділів Болградської РВА.

На початку наради т.в.о. директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Володимир Карпич ознайомив присутніх з загальним станом підготовки до опалювального сезону 2024- 2025 років в Одеській області.

Зазначимо, що в громадах Болградського району активно проводиться робота з підготовки до опалювального сезону.  Об’єкти соціальної сфери готові до початку опалювального сезону та забезпечені всіма видами палива.

Голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев та Ізмаїльській міський голова Андрей Абрамченко ознайомили присутніх зі станом підготовки об’єктів житлово – комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років в Ізмаїльському  районі та м. Ізмаїл.

Також під час заходу було проінформовано про підготовку об’єктів АТ «Одеська ТЕЦ» та КП «Теплопостачання міста Одеси» до роботи в опалювальний період 2024-2025 років та стан виконання заходів з їх фізичного захисту. З даного питання доповів генеральний директор АТ «Одеська ТЕЦ» Іван Донченко та директор КП «Теплопостачання міста Одеси» Валерій Іванов.

Про стан платіжної дисципліни підприємств та установ області за послуги розподілу природного газу та укладання договорів на постачання природного газу бюджетними установами доповів заступник голови правління АТ «Одесагаз» Євген Боєжов.

У завершенні наради присутні обговорили проблемні питання підготовки відповідних об’єктів області до роботи в зимових умовах 2024-2025 років та шляхи їх вирішення.