1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКУ ГРОМАДУ...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ ПРОГРАМИ U-LEAD

У приміщенні Сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради, пройшла зустріч представників міжнародної програми U-LEAD та представників міської ради, її структурних підрозділів та Центру зайнятості.

Цей візит носив консультативний характер. За круглим столом обговорили перелік важливих питань та взаємодії у подальшому. Щодо участі громади у міжнародних грантах, роз’яснення Законів, фахового навчання та підвищення кваліфікації та інше.

Що таке U-LEAD і що вони роблять?

Це програма співпраці між українським урядом та Європейським Союзом. Основна мета U-LEAD – підсилити спроможність на національному, регіональному та місцевому рівнях для розширення можливостей місцевого самоврядування, зокрема і в часи війни та відбудови.

U-LEAD надає політичні та юридичні консультації у реалізації реформи місцевого самоврядування, підтримує прозорість та доброчесність та працює у напрямку гармонізації реформи з регіональною політикою та галузевими реформами в контексті реконструкції України та її підготовки до членства в ЄС.

Болградська громада вже співпрацювала з програмою. Представники громади проходили навчання та брали участь у семінарах та тренінгах.

За інформацією сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради