1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКА ФІЛІЯ ООЦЗ ПРОДОВЖУЄ...

БОЛГРАДСЬКА ФІЛІЯ ООЦЗ ПРОДОВЖУЄ НАЛАГОДЖУВАТИ СПІВПРАЦЮ З РОБОТОДАВЦЯМИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

16 жовтня 2024 року директором Болградської філії ООЦЗ Ольгою Касап та фахівцями служби зайнятості була проведена робоча зустріч у Кубейській територіальній громаді.

Метою заходу було інформування щодо послуг служби зайнятості, налагодження співпраці та перевірка виконання умов договору про організацію суспільно корисних робіт та їх фінансування.

Під час зустрічі присутніх було проінформовано про активні програми підтримки роботодавців у вигляді мікрогрантів та грантів на створення або розвиток власного бізнесу, компенсаційні програми, а також про можливість отримання ваучера на навчання та проходження навчання на базі Одеського ЦПТО.

Окрема увага була приділена співпраці з відділом «Центру надання адміністративних послуг» Кубейської ОТГ. В ході перемовин дійшли згоди про необхідність залучити фахівця служби зайнятості для надання послуг населенню.

В ході перевірки виконання умов договору щодо проведення суспільно корисних робіт, порушень не виявлено. Учасники СКР висловили вдячність за змогу працювати на території громади.

Дякуємо за співпрацю та сподіваємось на подальше партнерство.

За інформацією Болградської філії ООЦЗ