1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРАЦІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРАЦІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОВОДИТИ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ ВАСИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

ДСНС вже в нашій громаді, й ми розпочали спільну роботу з підвищення обізнаності населення щодо охорони природного навколишнього середовища.

Болградські рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо попередження виникнення пожеж в осінньо-зимовий період у Василівській громаді Болградського району Одеської області серед населення та учасниками освітнього процесу.

Фахівці ДСНС нагадують громадянам як елементарні правила пожежної безпеки в побуті, так і наголошують на забороні випалювання сухої рослинності та сміття. Вогнеборці наголошують, що винні особи можуть бути притягнуті як до адміністративної, так і до кримінальної відповідальності.

Співробітники Болградського РУ ГУ ДСНС розповіли громадянам правила пожежної безпеки в побуті, а також нагадали про заборону спалювання сухої рослинності. Всі учасники бесід отримали інформаційні листівки.

Також співробітники Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області не забувають розповідати про правила мінної безпеки та алгоритм дій при оголошенні «Повітряної тривоги».

Звертаємося до кожного громадянина: дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки аби вберегти себе, оточуючих людей та рідну землю від вогню!

За інформацією Василівської сільської ради