1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ВІДБУЛОСЬ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні в приміщенні Болградської районної державної адміністрації відбулось засідання регіонального оперативного штабу з підготовки обʼєктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери області до роботи в зимових умовах 2024-2025 років.

Засідання проходило під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації, голови штабу Антона Шалигайла.

В засіданні штабу взяли участь перший заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан, заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, голови територіальних громад Болградського району, керівники структурних підрозділів з питань житлово-комунального господарства та з питань освіти районної державної (військової) адміністрації та міської ради, керівники тепло- і водопостачальних підприємств міста.

Під час засідання т.в.о. директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Володимир Карпич ознайомив присутніх із загальним станом підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років в Одеській області.

Перший заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан та перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов доповіли про стан підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років Болградського району та м. Болград.

Щодо стану готовності дорожньо-мостового господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років ознайомив присутніх начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області Андрій Донченко.

Наприкінці засідання присутні обговорили ряд проблемних питань та шляхи їх вирішення.

За результатами засідання Михайло Володимирович надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА.

Крім того, т.в.о. директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА Володимир Карпич спільно з головою Болградської РВА та першим заступником Болградського міського голови відвідали соціальні об’єкти та об’єкти життєзабезпечення Болградської громади де ознайомились з їх готовністю до роботи у зимовий період.