1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ...

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ ТА ДОРОЖНЬОГО ГОСПОДАРСТВА

Щиро вітаю всіх працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, водіїв-професіоналів й автолюбителів з професійним святом! Окремі вітання військовим водіям, які сьогодні забезпечують мобільність наших ЗСУ та невтомним водіям-волонтерам.

У цій важливій сфері нашого сучасного життя трудиться численна армія професіоналів. Тож вітаю кожного, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви за кермом різних авто, але всі ви – на одному шляху.

З першого дня повномасштабного вторгнення на плечах автомобілістів та дорожників – евакуація людей із зони бойових дій, доставка гуманітарної допомоги людям. Всі ще більше упевнилися в тому, наскільки сильно наше життя залежить від доріг та автотранспорту. Від майстерності та якості роботи дорожників залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів.

Бажаю вам рівних доріг та мирного блакитного неба, сімейного щастя та міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій. Ну і, звичайно, ні жезла ні цвяха!

А напрямок руху у нас один – до Перемоги!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло Шарафаненко