1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БАГАТОДІТНИМ МАТЕРЯМ  БОЛГРАДСЬКОЇ ОТГ...

БАГАТОДІТНИМ МАТЕРЯМ  БОЛГРАДСЬКОЇ ОТГ ПРИСВОЄНО ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ УКРАЇНИ «МАТИ – ГЕРОЇНЯ»

Відповідно до Указу Президента України від 14 грудня 2021 року № 655/2021, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку, 2 жінкам  Болградської громади  присвоєно почесне звання “Мати-героїня”.

30 березня 2022 року голова Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з начальником управління соціального захисту населення Болградської РВА Олександром Рожковим та заступником голови Болградської міської ради Ганною Мунтяновою вручили посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання України «Мати-героїня:

Ламбант Наталії Володимирівні, матері 8 дітей мешканці с. Зализничне  Болградського району;

Янчевій Ользі Георгіївні, матері 6 дітей мешканці с. Зализничне  Болградського району.

Неодмінною умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у вихованні дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Вручаючи посвідчення про присвоєння почесного звання “Мати-героїня” Геннадій Бамбура  подякував жінкам  за їх материнський подвиг та невтомну працю, за те, що вони подарували своїм дітям життя, навчили любити, творити добро. Він  побажав побільше хороших світлих днів у житті, миру, міцного здоров’я, довголіття, благополуччя  дітям та сім’ям.