1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДО БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ...

ДО БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРИБУЛА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД ПОБРАТИМІВ – ГРОМАДИ ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО Р. БОЛГАРІЯ

Сьогодні, 12 березня, до пункту прийому гуманітарної допомоги Болградської міської ради прибула гуманітарна допомога від наших побратимів – громади Генерал Тошево Р. Болгарія. На потреби Болградської територіальної громади було передано продукти харчування та медичні препарати, які дуже потрібні сьогодні. Усі медикаменти колегіально будуть розподілені між військовою частиною, загоном територіальної оборони та медичними установами міста Болград.

Також з Болгарії передали дуже необхідні медичні препарати для окремих громадян, які потребують спеціального лікування. Від наявності даних препаратів, яких сьогодні дуже важко знайти в Україні, по суті залежать їх життя. Болградська міська рада від імені мешканців Болградської територіальної громади висловлює велику подяку нашим друзям із Болгарії за допомогу.

Щодо продуктів харчування, їх розподілятимуть між нужденними: евакуйованими особами, а також мешканцями Болградської ТГ, які перебувають на обслуговуванні Центру надання соціальної допомоги Болградської міської ради.За інформацією Болградської міської ради.