1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА...

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА 09.00 09 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ ЩОДО СИТУАЦІЇ В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ

Болградська районна військова адміністрація інформує:

За минулу добу загальна ситуація в Болградському районі контрольована, надзвичайних подій, захоплень адмінбудівель, бойових дій – не має.

Болградський районний відділ поліції ГУ НП в Одеській області та батальйон територіальної оборони Болградського району продовжують нести служби на блокпостах в Арцизі, Тарутине та Болграді.

Криміногенний стан в районі контрольований, випадків мародерства не зафіксовано.

В Болградському районі продовжує діяти комендантська година з 19:00 до 06:00.

Збір підписів щодо закриття неба над Україною триває. За дві доби (станом на 17.00) зібрано 26 233 підписи мешканців району.

Відділення банків працюють згідно встановлених графіків. Банкомати постійно поповнюються.

Населення Болградського району забезпечено частково основними продуктами харчування, санітарно-гігієнічними засобами. В районі утворені 3 логістичних центри: м. Болград, м. Арциз та смт. Тарутине.

Ведеться робота з торговими мережами району та підприємцями щодо підготовки резерву сухпайків.

На автозаправних станціях є паливо для підприємств, частково для населення. На сьогодні запланована доставка палива в м. Арциз, смт. Тарутине та  м. Болград.

Лікарні району забезпечено резервним електроживленням та медикаментами.

Пункт тимчасового перебування осіб продовжує працювати на території Болградської міської ради у Болградському ЗЗСО № 3, м. Болград, вул. Ямбольська, 13 та у Болградському ЗЗСО № 2, м. Болград, вул. 28 Червня, 2.

Наразі проводиться евакуація бажаючих виїхати за кордон, також забезпечено на території району пункти тимчасового перебування для осіб, які чекають черги на пунктах пропуску.

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ГЕННАДІЙ БАМБУРА