1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВІДОМИЙ У БОЛГРАДІ ПІДПРИЄМЕЦЬ...

ВІДОМИЙ У БОЛГРАДІ ПІДПРИЄМЕЦЬ ТАХІР САБЗАЛІЄВ ВИДІЛИВ ЧЕРГОВІ 100 БЕЗКОШТОВНИХ ПРОДУКТОВИХ ПАКЕТІВ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ НАШОГО МІСТА

Відомий у Болграді підприємець Тахір Сабзалієв, який з перших днів війни робить все можливе, щоб допомогти людям і забезпечити їх продуктами першої необхідності за низькими цінами, виділив чергові 100 безкоштовних продуктових пакетів для жителів нашого міста.
Список осіб був узгоджений з відділом соціального захисту Болградської міської ради.
Зазначимо, Тахір Сабзалієв, вихідець із Азербайджану, став для нашої громади символом патріотизму. Він, один із небагатьох, не тільки не підняв ціни на продукти у своїх торгових точках, а й, іноді ризикуючи, привозив з перших днів вторгнення росії картоплю за дуже низькою вартістю.
За визнанням підприємця, який продовжує відраховувати податки до бюджету міста та невпинно допомагати його мешканцям, зараз не час думати про великі прибутки та власну вигоду.
Для багатьох можливо позиція підприємця-благодійника незрозуміла. Але тільки не йому – людині, яка не з книг та фільмів знає, що таке війна та її наслідки. Колись саме війна позбавила його батьківщини і його другою батьківщиною стала Україна.
Від імені мешканців Болградської територіальної громади Болградська міська рада висловлює величезну подяку Тахіру Сабзалієву за допомогу людям, патріотизм та життєву позицію.
За інформацією Болградської міської ради