1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

День українського добровольця – свято на честь українських добровольців. Вони були першими, хто став на захист держави, коли ворог прийшов на нашу землю.

Хоч це Свято і є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ.

Українські добровольці – це символ патріотизму,відваги, мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету, і територіальної цілісності України.

Саме завдяки їм  вдалося зупинити просування агресора в найважчий період 2014 року. Завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу, озброїти армію та підготувати їм професійну заміну. Загалом у конфлікті на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Переважна більшість із них нині увійшли до складу  силових структур.

Низький уклін усім, хто долучався і продовжує гідну справу добровольчої допомоги і захисту рідної землі! Дякуємо  воїнам-добровольцям за небайдужість, патріотизм та активну громадянську позицію!

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ГЕННАДІЙ БАМБУРА