1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКА ГРОМАДА НАДАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ НАСЕЛЕНИМ ПУНКТАМ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьогодні, 7 квітня, до громад Миколаївської області, які знаходяться на лінії розмежування було відправлено гуманітарну допомогу від Арцизької міської територіальної громади.
Усі необхідні товари було зібрано завдяки зусиллям Ради підприємців, активній участі мешканців громади та за рахунок коштів спецфонду.
Загалом до Миколаївської області було відправлено понад 10 тон гуманітарної допомоги, а саме: продукти харчування (консерви, макарони, крупи, борошно, соняшникова олія, рис, картопля), засоби гігієни, дитяче харчування та памперси.
Арцизька міська рада висловлює слова подяки усім, хто взяв участь і активно працював із закупками, співробітникам відділу освіти – за приготування тушонки, підприємцям – за фінансову підтримку.
Щиро дякує депутатам обласної ради Паращенко Сергію та Карабаджаку Юрію за допомогу у продовольстві та доставку, підприємцю Олексію Куцареву, Раді підприємців під головуванням Євгена Середи.
А також велике спасибі депутату Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко, яка докладає зусиль для забезпечення усім необхідним мешканців громад, які потребують допомоги.