1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ЗРОШУВАНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА...

ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ЗРОШУВАНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА  ОБГОВОРИЛИ ПІД ЧАС НАРАДИ

11 квітня начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій БАМБУРА спільно із  заступником  начальника Болградської РВА Дмитром ДІМИТРОВИМ, керівниками територіальних підрозділів району та керівниками сільгосппідприємств взяв участь у наради з вирішення проблемних питань зрошуваного землеробства  на півдні Одеської області, яка відбулася в режимі онлайн.

Нарада пройшла під керівництвом заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега МУРАТОВА.

Про проблемні питання щодо відновлення зрошуваних систем на півдні Одеської області доповіла директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації Алла СТОЯНОВА.

  Виконуючий обов’язки начальника Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю Олег ЧИЖИК ознайомив присутніх щодо готовності державних водогосподарських об’єктів до поливного сезону в умовах воєнного стану.

Також під час наради була обговорена вартість послуг з подачі води для водокористувачів Білгород-Дністровського, Болградського, Ізмаїльського та Одеського районів. З данного питання доповів начальник відділу енергоефективності та охорони праці Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю Ігор ДЄМЄШИН.

По завершеннб наради доповідачі надали відповіді на питання, які турбували представників органів виконавчої влади та керівників відповідних теріториіальних підрозділів й сільгосппідприємств, які мають зрошувальні землі.