1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ВЕЛИКОДНЕМ

Дорогі мешканці району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого, найрадіснішого та найшановнішого християнського свята – Воскресіння Христового. Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення, наповнює наші серця вірою і надією у здійснення найзаповітніших мрій і очікувань.

Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені! Це важливо пам’ятати в часи важких випробувань.Відзначаючи перемогу життя над смертю, не забудьмо згадати всіх героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно прошу Божої ласки для кожного, хто й сьогодні захищає Україну.

Адресуючи один одному найкращі побажання доброго здоров’я, миру, щастя і оптимізму на шляху подолання викликів сьогодення, спільно з вами прошу Божого благословення, і вірю, що єдність, заснована на віковічних християнських цінностях, і надалі згуртовуватиме нас на рідній батьківській землі.

Від усього серця бажаю щоб Ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка. Нехай передзвін Великодніх дзвонів наповнить життя кожного з вас світлом і радістю, додасть наснаги та енергії, благословить вас, ваші сім’ї і всю рідну нам Болградщину та Україну на мирне і гідне майбутнє!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Начальник Болградської районної військової адміністрації

Геннадій БАМБУРА