1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА РВА З...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА РВА З ДНЕМ ПРИКОРДОННИКА УКРАЇНИ

30 КВІТНЯ – ДЕНЬ ПРИКОРДОННИКА УКРАЇНИ!

Дорогі прикордонники! Шановні ветерани прикордонної служби!


Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника.
Це свято справжніх захисників України, які сьогодні виборюють цілісність України  та захищають її  кордони. Перед Вами щоденно стоїть завдання гарантувати високий рівень національної безпеки не лише в умовах війни з  Російською Федерацією, а й у боротьбі з  транскордонною злочинністю та контролем за міграційними процесами.

Ми  пишаємося колективом підрозділів Державної прикордонної служби Болградського району. Ви – взірець професіоналізму у відстоюванні суверенітету та незалежності нашої країни.

Низько вклоняємося в пам’ять загиблих прикордонників. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про героїв, які віддали своє життя, захищаючи Україну. Ми не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги, підтримки та допомоги.

Шановні прикордонники, ми  вдячні кожному, хто присвятив своє життя охороні кордонів, хто з честю та гідністю виконує почесну справу служіння Батьківщині. У день професійного свята бажаємо Вам і Вашим родинам миру, сімейного затишку та міцного здоров’я!