1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РДА ПРИВІТАВ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РДА ПРИВІТАВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ БАНКІРІВ БОЛГРАДЩИНИ

Сьогодні Із професійним святом банкірів Болградщини привітали начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим та головами громад.
В Болградському районі розташовані відділення “Укргазбанк”, “Райффайзен Банк Аваль”, “Приватбанк” та “Ощадбанк”.

У м. Болграді за багаторічну сумлінну працю та значний внесок у розвиток банківської сфери колективам банківських установ Геннадій Бамбура вручив Почесні грамоти від Болградської районної військової адміністрації. А від імені Болградської районної ради колективами установ вручили брошури “Болградщина туристична”.

У м. Арциз банкірів відділень Ощадбанку та ПриватБанку начальник Болградської РВА привітав спільно з головою Арцизької міської ради Сергієм Парпуланским , який також вручив грамоти до дня банківських працівників від імені Арцизької міської ради.

У смт. Тарутине до привітань очільника району приєднався голова селищної ради Сава Чернєв.

Керівники району та голови ОТГ подякували банківським працівникам за високий професіоналізм, працездатність, компетентність та глибоку повагу до банківської справи, загальний внесок у розвиток економіки України, забезпечення її фінансової стабільності та побажали їм щастя, міцного здоров’я, родинного затишку, оптимізму, миру, добробуту і нових здобутків у повсякденній праці на благо незалежної України!

Зазначимо, щорічно 20 травня відзначається професійне свято – День банківських працівників.