1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно із заступниками та керівниками структурних підрозділів Болградської РВА ,  головою Болградської  районної ради, керівництвом РТЦК та СП та Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області, головами територіальних громад району прийняли участь в селекторній нараді начальника Одеської ОВА Максима Марченко.

На початку  селекторної наради начальник Болградської  районної військової адміністрації прозвітував про стан справ у районі.

Також під час наради розглядалися питання наповнення та використання місцевих бюджетів Одеської області в умовах воєнного стану, з якого доповіла директор Департаменту фінансів Одеської ОВА Марина Зінченко. Про стан підготовки до збору врожаю ранніх зернових культур в умовах воєнного стану  розповіла Алла Стоянова – директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА.

У завершені селекторній наради присутні розглянули питання завершення 2021-2022 навчального року та проведення заходів із нагоди випуску учнів із закладів освіти.