1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Шановні мешканці Болградського району!
Дорогі герої фронту й тилу!

Вітаю вас із Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Минають роки, але залишається живою пам’ять про страшну трагедію, яка пройшла по долі чи не кожної родини в Україні, в Європі та багатьох родин по всьому світу.

Мільйони українців, серед яких і мешканці Болградського району, 77 років тому своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою захищали рідну землю. Через тяжкі бої, мільйони жертв прийшла до нас перемога. Ми схиляємо голови перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму.

Сьогодні війна вогняним смерчем йде Україною. Вона кожен день забирає нові українські життя. Подвиг переможців у Другій світовій війні додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Сучасні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів, для яких найвищим законом буття є захист рідної Батьківщини.

Слава героям, які в усі часи захищали нашу Батьківщину!

Українці були, є і будуть господарями на своїй землі. Правда за нами – тож ми обов’язково здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної України.

Дякую кожному за вірність своїй країні —77 роки тому та зараз, в складний для країни час. Міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба.

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!
Слава Україні!
Героям Слава!

Начальник районної
військової адміністрації Геннадій БАМБУРА