1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ

Шановні працівники банківських установ Болградського району!

Прийміть найкращі вітання з нагоди професійного свята –  Дня банківського працівника! Цим святом держава відзначає важливу роль банківської системи і значний внесок банківських працівників у розвиток економіки України та забезпечення її фінансової стабільності.

Ефективна робота банків сьогодні – це величезна праця, знання та досвід банківських працівників – економістів, менеджерів, адміністраторів, касирів та багатьох інших, неоцінений досвід ветеранів. Усі вони заслуговують щирих слів подяки і найкращих побажань.

У цей святковий день висловлюю впевненість у тому, що Ваш професіоналізм та самовіддана наполеглива праця сприятимуть підвищенню добробуту українського народу, зміцненню та розбудові фінансово-кредитної системи не лише району, а й всієї держави.

Вітаю всіх працівників банківської системи з професійним святом та бажаю міцного здоров’я, сімейного затишку, взаєморозуміння та злагоди. Нехай кожен новий день дарує вам радість життя, втілює надії та сподівання на краще. Достатку вам усім, успіхів, стабільності і процвітання.

З повагою, начальник Болградської районної військової адміністрації                 

Геннадій Бамбура