1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У СЕЛІ САДОВЕ ТЕПЛИЦЬКОЇ...

У СЕЛІ САДОВЕ ТЕПЛИЦЬКОЇ ОТГ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ  ЗА КОШТИ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ ЗА НАЙСУЧАСНІШИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ ВІДРЕМОНТУВАЛИ ОДИН ІЗ КОРПУСІВ ШКОЛИ

Війна внесла свої корективи до життєдіяльності місцевих рад та кожного жителя України загалом. На Одещині, як і по всій країні, успішно реалізовувалась програма президента «Велике будівництво»: ремонтувалися дороги, медустанови та, звичайно ж, освітні заклади – школи та сади.

У селі Садове Теплицької громади діє сторічна школа. Минулого року її також включили до програми «Велике будівництво». Настало 24 лютого. Почалася війна… Для того, щоб діти мали змогу займатися у класах в теплі, затишку та комфорті, поки збудується нова школа, у депутатському корпусі Теплицької сільської ради було прийнято рішення відремонтувати один із невеликих корпусів школи, де займаються діти двох класів. На одній із сесій на пропозицію сільського голови Івана Леонтьєва було виділено близько 500 тисяч гривень. Теплицький сільський голова разом із начальником відділу освіти Марією Кірчук виїхали на місце, щоб подивитися на завершений ремонт. Як зазначив сільський голова, роботи виконані якісно: стіни, стелі у відмінному стані, їх оштукатурили, шпатлювали та нанесли спеціальне покриття – кольорове на стіни, біле на стелі. Тішить око благородного кольору, красиво скомбінована салатова з білим та жовтим плитка на підлозі. Пластикові вікна та двері, ідеальні укоси.

Директор Садовської школи Галина Оніщук розповіла, що новий опалювальний котел працює добре. При невеликій витраті вугілля приміщення швидко нагріваються. Електропроводка, світло – все нове. Прибрано всі старі печі, встановлені сучасні батареї, проведено водогін, зроблено вимощення, замінено підлогу. У школі з нетерпінням чекають учнів у затишних гарних кабінетах та неодмінно вірять у ПЕРЕМОГУ нашої країни. Все буде Україна!

За інформацією Теплицької сільської ради