1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура  взяв участь у селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації під головуванням  начальника Одеської ОВА Максима Марченко.

Селекторна нарада проводилась з головами районних військових адміністрацій, районних рад, територіальних громад та міськими головами міст обласного значення, керівниками структурних підрозділів ОВА та  територіальних підрозділів області.

Під час наради начальники районних військових адміністрацій звітували про стан справ у районах.

Директор Департаменту фінансів Одеської ОВА  Марина Зінченко доповіла про стан виконання місцевих бюджетів за 5 місяців і травень поточного року та зазначила проблемні питання, які впливають на їх наповнення.

Володимир Фролов, в. о. директора Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА  доповів про рівень середньої заробітної плати та шляхи погашення заборгованості з її виплати на підприємствах Одеської області в умовах воєнного стану.

Крім того, під час селекторної наради розглядались питання щодо необхідності впровадження у територіальних громадах послуги патронату над дитиною.  З цього питання доповідала начальник служби у справах дітей Одеської ОВА Наталія Утюпіна.

Також розглядалось питання запобігання розповсюдження інфекційних хвороб, з якого доповіла директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва та інші керівники територіальних організацій області.

У завершенні наради було розглянуто ряд проблемних питань, з яких доповіли  керівників правоохоронних органів області та структурних підрозділів ОВА.