1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ...

КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ НАДАВ ДОПОМОГУ МЕДИЧНИМ ЗАКЛАДАМ  БОЛГРАДСЬКОЇ ОТГ

16 березня 2022 року при Болградській районній військовій адміністрації було створено координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань, який очолює депутат Болградської районної ради Артем Булгару.

Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань при Болградській РВА працює не тільки з вітчизняними, а й з міжнародними донорами.

За декілька місяців роботи Штабу було отримано та перерозподілено між організаціями та громадами Болградського району , а також  направлено до інших областей  більш ніж 200 палет гуманітарної допомоги.

Крім того,  гуманітарну допомогу отримують військовослужбовці району та у пункті видачі Штабу у м. Болград її отримують ВПО, інваліди I, II групи, пенсіонери 80+, багатодітні сім’ї та особи, які опинились в складних життєвих обставинах.

Також Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань при Болградській РВА враховуються  потреби медичних закладів Болградського району.

Так, вчора Штаб передав на потреби КНП «Болградська центральна районна лікарня» Болградської міської ради продукти харчування в якості цільової допомоги для забезпечення потреб пацієнтів лікарні. А саме: 100 кг макаронних виробів, 200 кг ячневої крупи та 200 шт овочевих консервів.

На потреби Болградського центру ПМСД  було передано 11 глюкометрів та апарат ЕКГ.

Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань при Болградській РВА і надалі буде продовжуватиме  свою роботу з підтримки населення Болградського району.