1. /
  2. Новини
  3. /
  4. МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ...

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Здоров’я нації та народу – державна справа  нелегка, але це  справа звіку – зроду є суттю медпрацівника. Професійне свято медичних працівників святкують не тільки лікарі та медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя.

З цієї нагоди, сьогодні, напередодні свята, голова Болградської районної військової адміністрації   Геннадій Бамбура спільно з головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим  та головою Болградської міської ради Сергієм Димитрієвим привітали медичних працівників  з професійним святом.

Геннадій Васильович висловив щиру вдячність медикам всіх ланок, адже їх робота, особливо сьогодні, в умовах військових дій та захворюваності на COVID-19, є дуже важливою та небезпечною. У  руках медичних працівників щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від  рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від психологічної підтримки і проявленого милосердя. Вони першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя.

Також зі словами вдячності та найкращими побажаннями до медичних працівників звернулись голова Болградської районної ради та голова Болградської міської ради.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять медичних працівників, яких не має сьогодні в живих.

За невтомну благородну працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь, цілодобову боротьбу за здоров’я та життя мешканців району, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника представники даної галузі були нагороджені Почесними грамотами Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної та міської рад, а також від керівництва медичних закладів Болградської ОТГ.