1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ...

НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДВІДАВ БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН

Сьогодні з робочим візитом БолградськИй район відвідав начальник ГУНП в Одеській області Микола Семенишин.

Очільник обласного управління спільно з начальником Болградської районної військової адміністрації Геннадієм Бамбурою, Болградським міським головою Сергієм Димитрієвим та начальником Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області Романом Галкіним провели робочу зустріч з особовим складом відділу поліції, ветеранами і пенсіонерами правоохоронних органів, військовослужбовцями, а також представниками громадських формувань району з охорони громадського порядку та державного кордону й членами Болградськой районної організації “Українського товариства мислівців і рибалок”.

У ході зустрічі були обговорені питання співпраці та взаємодії працівників поліції Болградщини з громадськими формуваннями району під час проведення охорони публічного порядку та громадської безпеки у районі, підвищення ефективності заходів боротьби зі злочинністю в період воєнного стану.

Начальник ГУНП в Одеській області Микола Семенишин зазначив, що з початку військових дій в Україні до охорони правопорядку на території Одеської області залучились 800 ветеранів і пенсіонерів правоохоронних органів, 600 з яких отримали зброю.

Він подякував правоохоронцям району, і тим, хто в цей непростий час пройшов на допомогу національної поліції та забезпечує правопорядок і спокій мешканців, а також тим, хто перебуває на передових позиціях й спільно з іншими військовими підрозділами відстоюють цілісність та незалежність нашої держави.

Також зі словами подяки перед присутніми виступив начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, який зазначив, що кожен з присутніх виконує свій обов’язок, докладаючи максимум зусиль задля наближення нашої спільної Перемоги і кожен заслуговує на вдячніть і повагу, як від держави, так і від пересічних громадян.

Начальник Болградського районного відділу поліції ГУ в Одеській області Роман Галкин подякував усім присутнім та відзначив важливу роль кожного у спільній справі по забезпеченню охорони правопорядку й дотриманні законності у населених пунктах району та проведенні профілактики та попередження скоєння правопорушень.

За активну громадську позицію, ефективну співпрацю з поліцією Болградщини у підтримані публічної безпеки, порядку в умовах воєнного стану ветерани правоохороних органів, пенсіонери, представники громадських формувань та військовослужбовці не лише почули слова вдячності в свою адресу, а й отримали грамоти, подяки та відзнаки, які їм особисто вручали начальник ГУ НП України в Одеській області, голова районної військової адміністрації, міський голова та начальник Болградського районного відділу національної поліції.

Учасники зустрічі подякували присутнім керівникам за виявлену до них повагу і довіру й запевнили, що вони і надалі докладуть максимум зусиль задля підтримання правопорядку в Болградському районі.