1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: 5 ЧЕРВНЯ,...

НОВИНИ ГРОМАД: 5 ЧЕРВНЯ, НА СПОРТИВНОМУ МАЙДАНЧИКУ АРЦИЗЬКОЇ ШКОЛИ №1 ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛОГО ВОЇНА-ГЕРОЯ МИКОЛИ ДУДКИ

Як було раніше анонсовано, у турнірі взяли участь три футбольні команди – ФК «Легіон», ФК «Буджак» та команда «Любашівка-ЗСУ», що переважно складається з чинних військовослужбовців.За підсумками зіграних ігор перше місце посіла команда ФК «Буджак», друге – ФК «Легіон», на третьому місці – «Любашівка ЗСУ»

🏆Грамотами були відзначені найкращі гравці за номінаціями:«Найкращий гравець» – Деде Станіслав (ФК “Буджак”),«Найкращий нападник» – Січкар Володимир (Любашівка-ЗСУ),«Найкращий захисник» – Донкоглов Артем (ФК “Легіон”),«Найкращий воротар» – Ановацький Тимур (ФК “Буджак”).

⚽ Кубком та медалями переможців нагороджували голова Арцизької громади Сергій Парпуланський та дружина загиблого героя Ганна Євченко.У рамках благодійного турніру проводився збір коштів для сім’ї загиблого Миколи Дудки. Учасники змагань, уболівальники та всі глядачі змогли надати посильну фінансову допомогу – для цього було встановлена скриня для пожертвувань. Також бажаючі могли перерахувати кошти на банківський рахунок подружжя українського героя.

Завдяки благодійній скриньці під час турніру вдалося зібрати 6250 грн. Для надання допомоги родині нашого загиблого воїна-героя публікуємо номер особистого банківського рахунку: 5168745105508805 (ПриватБанк) Євченко Ганна Вікторівна🙏