1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: НАДІЙШЛА НАСТУПНА...

НОВИНИ ГРОМАД: НАДІЙШЛА НАСТУПНА ЧАСТИНА НЕВІДКЛАДНОЇ ПІДТРИМКИ ВІД ПРОГРАМИ «U-LEAD З ЄВРОПОЮ»

З перших днів російського вторгнення Тарутинська громада приймає в себе вимушено переміщених осіб та допомагає військовослужбовцям. Тож виникає потреба у придбанні обладнання й інших невідкладних речей для облаштування місць тимчасового перебування. Допомагають нашій громаді у цьому партнери, благодійні організації, небайдужі люди.

На цьому тижні Тарутинська громада отримала другу частину спеціалізованої підтримки від Програми «U-LEAD з Європою». У невідкладній допомозі спальні мішки, генератори та потужний вуличний освітлювач.

У непрості для України часи нам дуже важливо об’єднуватись задля Перемоги. Громада щиро вдячна нашим партнерам ULEAD за допомогу.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами: Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Дякуємо Програмі «U-LEAD з Європою», та особисто Юлії МОЛОДОЖЕН,керівниці регіонального офісу в Одеській області, за плідну співпрацю та суттєву підтримку!

За інформацією Тарутинської селищної ради