1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРО...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРО ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ У РОЗВИТОК ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Український народ впевнений у своїй перемозі, і тому вже зараз розробляються плани відновлення нашої країни з залученням іноземних інвестицій.Саме питання залучення інвестицій з Німеччини та країн-партнерів Німеччини було обговорено під час робочої зустрічі Тарутинського селищного голови Сави Чернєва та директора німецької Громадської наукової організації «Інститут етнічних досліджень» Олексія Келєра за участю голови Тарутинського німецького товариства «Бессарабський дім» Світлани Крук.

В ході зустрічі йшлося про можливості реалізації економічних проектів розвитку Тарутинської громади, удосконалення вирощування та переробки сільськогосподарської продукції із залученням усіх видів ресурсів.

Усі ми добре розуміємо, що в нинішній час Бессарабія повинна стати основним районом вирощування зернових в Україні, тому втілення запропонованих проектів є дуже важливим для розвитку економіки нашого краю та України в цілому.

Також було обговорено питання щодо виділення допомоги Тарутинським німецьким товариством «Бессарабський дім» у вигляді продуктів харчування та медикаментів мешканцям громади.Велика подяка німецьким друзям та товариству «Бессарабський дім» за порозуміння та підтримку!

Разом наближаємо перемогу!